Istoric

Societatea Viamso SRL,a fost înființata in urma cu 10 ani , din dorința de a oferi clienților noștri un partener de încredere pentru proiectele lor de construcție sau renovare

Am pornit în 2008 de la 4 angajați și am ajuns în 2018 la peste 16 angajați.

În 2008 am deschis primul magazin pe strada Republicii.

Pe parcurs, am intrat pe piață cu foarte multă muncă și un personal deosebit cu scopul de a îmbunătății viața clienților și a lumii in care trăim. Am reușit ca în 2011 să mai deschidem un depozit, ajungând la 11 angajați și acolo familia Viamso s-a mărit. Am reușit în anul 2017, în luna august, se deschidem această nouă locație pentru că treptat, am văzut și am considerat, că clientului trebuie să îi oferi absolut tot ce are nevoie. Nu este suficient să dai un șurub, un furtun și un sifon, ar trebui să-i dai și mobilierul de baie, o gresie, o faianță, și atunci am considerat că ne trebuie o locație mai mare.

Din anul 2011 până în anul 2017 am încercat să oferim în două locații, măcar o parte din ce se oferă acum, parte de electrice-sanitare întru magazin și partea de adeziv, gresie, faianță în celalalt magazin. Asadar am decis că este bine să le avem toate într-un singur loc. Suntem peste 16 angajați care ne bazam pe pasiunea pentru vânzări și dedicarea fata de clienți, ca sa oferim cea mai buna consiliere și o gama adaptata tuturor celor care ne vizitează .

Te ajutam sa faci cea mai buna alegere in funcție de nevoia ta și îți venim in întâmpinare cu prețuri pentru toate bugetele!