In prezent suprafata totala a depozitului este de 3300mp, cu un showroom de 590 mp.  Avem peste 3000 de clienți, persoane juridice și fizice, iar gamele de produse comercializate acoperă toate etapele de construcție, pornind de la fundație, zidărie până la acoperiș. Portofoliul nostru este de aprox 11.000 de produse si va continua sa creasca pentru ca urmarim sa diversificam si mai mult categoriile de produse, pentru a acoperi cererea tot mai variata din acest domeniu al materialelor de constructii.

Partenerii noștri sunt cei mai mari producători și furnizori de materiale de construcții din țară și din Europa. Rulăm stocuri cu rapiditate pentru toate nevoile din șantierul tău.

Am ajuns acum la 23 angajați si planurile noastre nu se opresc aici! Am decis sa ne extindem si sa construim in aceasta locatie o hala care cuprinde un spatiu inchis de depozitare la parter, la etaj spatiu de birouri, iar in continuarea halei spatii semideschise si acoperite cu rafturi metalice pentru depozitarea marfii, pentru a eficientiza la maximum spațiul, dar si pentru a optimiza fluxul de vanzare si distributie.