Viamso si-a inaugurat noul showroom/depozit de la Campia Turzii

Societatea Viamso din Campia Turzii si-a inaugurat noul showroom/depozit, situat in Campia Turzii pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 49, in urma unei investitii de circa 500.000 de euro. La inaugurare a participat si primarul localitatii, Dorin Lojigan, care a felicitat investitorul.

Noul showroom va grupa atat magazinul, cat si depozitul, in noua locatie de pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 49, din Campia Turzii.

Retailerul de materiale de constructii, finisaje si utilaje a avut o dezvoltare continua in ultimii ani. Daca in anul 2014 a avut o cifra de afaceri de 4,4 milioane lei, in anul 2015 aceasta a urcat la 4,7 milioane lei, pentru ca in 2016 sa ajunga la 5,9 milioane lei. De asemenea, noul showroom a dus si la crearea unor noi locuri de munca, in prezent fiind 15 angajati.

Sorin Moldovan, reprezentantul Viamso SRL, a declarat ca a fost mult de munca, s-au facut multe sacrificii, insa s-a putut baza pe niste angajati foarte implicati, care l-au ajutat sa puna la punct inaugurarea de azi.

Viamso isi propune sa ofere clientilor tot ceea ce-si doresc pentru casa lor, la preturi bune. De altfel, multe persoane au asteptat cu nerabdare sa profite de ofertele noului showroom/depozit de materiale, clientii societatii dar si posibilii clienti fiind asteptati sa profite de preturile bune.